//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Renault Megane 2008

370 тыс.км 5.5 л / 100 км Поездки в городе
Универсал Кузов
Дизель Двигатель
Передний Привод
Более 5 лет Водительский стаж
2-3 года Время владения
Оценка авто
Отлично
4.6
  • Управление
    4
  • Надежность
    5
  • Комфорт
    4
  • Цена
    5
  • Дизайн
    5
Плюсы и минусы

дизайн кузова, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки, коробка передач, объем багажника, простор салона, расход топлива, стоимость обслуживания, тормоза, цена

динамика

Отзыв

Навіть не уявляю чи є за такі гроші ще якась марка рівна цій моделі. За час користування прийшов до думки, що якість та комплектація в рази перевищує ціну. Брав машину б/у з пробігом понад 300тис. Їздив щодня не менше 100 км на добу... Заливав тільки якісне пальне, робив всі ТО по регламенту і не мав проблем. Просто супер. Розхід палива 5.5 в місті з кондиціонером. ТО = 40-70$ в залежності скільки фільтрів міняєш. Багажник супер.
Поїздка за місто з сім\'єю: забираєш з собою все що потрібно і не потрібно і ще велосипед для дитини не розбираючи в салон входить.
Замінював амортизатори, диски, колодки, сайлен блоки, якісь тяги, ще якісь там розхідники... Все зовсім не дорого і доступно на середньо статистичний український гаманець.
За ті кошти, за які ці авто продають на вторічці та ще і за таку шикарну комплектацію в 2008 році. Я не бачу конкурентів в принципі.

Володимир
22 сентября 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Renault Megane

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Рено

Отзывы о Рено Меган по годам