debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Сільгосптехніка. Де в Україні зараз пропонують найбільше? Назад

Сільгосптехніка. Де в Україні зараз пропонують найбільше?

Час починати весняні польові роботи. Дізнаємося, де найширша пропозиція з технікою для фермерської справи.

Купувати завжди простіше та цікавіше там, де більше пропонують. Бо тоді є вибір, можливість поторгуватися, а коли йдеться про машини та обладнання для обробки ґрунту – ще й зібрати увесь необхідний комплект включно з трактором, навісним чи причіпним обладнанням.

Усі пропозиції з с/г технікою

Ми визначили, який зараз стан справ з пропозицією про продаж с/г машин та устаткування у всіх підконтрольних Україні регіонах, щоб тим, хто займається фермерською справою, було простіше орієнтуватися на ринку. Ось як виглядає пропозиція по всій Україні:

Найбільше пропонують с/г машин у Київській області, однак в окремих її частинах ще залишаються не знищені ЗСУ окупанти, тож поки там не зовсім безпечно. Тому підбираючи обладнання для обробки землі зараз варто звернути увагу на Волинську, Львівську, Тернопільську, Вінницьку, Чернівецьку та Хмельницьку області – зараз там вибір с/г машин та обладнання найширший. Та й на практиці з цих країв доставити потрібну машинерію зараз безпечно. Далі - прямі посилання на каталоги з пропозиціями про продаж машин та обладнання для сільського господарства в окремих областях:

с/г техніка у Волинській обл.

с/г техніка у Львівській обл.

с/г техніка у Тернопільській обл.

с/г техніка у Вінницькій обл.

с/г техніка у Хмельницькій обл.

с/г техніка у Чернівецькій обл.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми