debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Електронна черга у сервісні центри МВС знову працює Назад

Електронна черга у сервісні центри МВС знову працює

Зручна послуга, яка була недоступна від початку війни, відновлена. Як тепер можна записатися на отримання послуг СЦ МВС.

У зв’язку з численними кібератаками, які відбувалися на початку війни, запис в електронну чергу для отримання послуг сервісних центрів МВС був призупинений. Однак зараз, встановивши додаткові засоби захисту, фахівці ГЦС МВС відновили запис до електронної черги, й відтепер можна заздалегідь запланувати свій візит до потрібного ТСЦ.

Електричні кросовери з пробігом. Які та за скільки можна купити зараз?

Записатися до сервісних центрів МВС нового зразка можна онлайн на офіційному вебсайті Головного сервісного центру МВС. Для цього слід обрати розділ «Запис в е-чергу», пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA (це загальнодержавна електронна система ідентифікації особи, яка дає змогу використовувати всі можливі в Україні способи електронної ідентифікації), зазначити місце отримання послуги, саму послугу та дату і час відвідування сервісного центру МВС – повідомляється на сторінці ГСЦ.

Запис в електронну чергу

Попередній запис доступний для більшості послуг, крім складання іспиту на практичне керування автомобілем для кандидатів у водії. Щоб записатися на «водіння», потрібно прибути до свого СЦ, й вже там, у терміналі, отримати талон з номером у черзі. Попередній запис до електронної черги можливо здійснити лише один раз на одну послугу протягом робочого дня, та не більше як чотири рази на місяць.

Готові підбірки автомобілів на будь-який смак, гаманець та потреби
Що купити?

Також у ГСЦ нагадали, що запис в електронну чергу є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. У разі виявлення розбіжностей між даними, зазначеними під час запису в «е-чергу», та в документах відвідувача, такий запис буде анульований. Крім цього, у разі оголошення повітряної тривоги надання послуг припиняється, відвідувачам ТСЦ пропонують пройти в укриття, а очікування в черзі продовжується на час тривалості повітряної тривоги.

Додаткову інформацію щодо роботи сервісних центрів МВС можна отримати на вебсайті відомства, або за номером телефону «гарячої лінії» (044) 290-19-88.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми