debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Кубок України по хоббі-картингу розпочато! Назад

Кубок України по хоббі-картингу розпочато! На правах рекламы

29 травня Чернігівський Kartodrom, за підтримки AUTO.RIA дав початок Кубку міст України сезону 2021!

З огляду на значну зимову и карантинну перерву між сезонами перший етап всі зустріли з неабиякою активністю. На старт зібралося рівно 30 пілотів, і це без постійних представників Херсону, Харкова та Дніпра, які вже з другого етапу в Вінниці(19 червня) приєднаються до решти гонщиків! На цей раз Чернігів, окрім своїх, зібрав дві команди з Києва, а також Черкас та Вінниці. Приємним сюрпризом була підготовка пілотів. На цей раз практично всю дистанцію гонщики йшли з рівними шансами на перемогу і яскравого фавориту, як такого, не було зовсім. Так до фіналу вийшло 7 пілотів з мінімальною різницею в балах - Ліхопуд (31 бал), Василевський(29), Лутковський(29), Морозов(28), Стеблінський(27), Гарбар(26), Ревенок О.(26). Кожний з фіналістів протягом етапу був лідером по кращому колу в своїх хітах, тож хто з них буде переможцем прогнозувати було неможливо. Навіть протягом самого фіналу розклад сил змінювався декілька разів, а лідери фінішували з різницею в декілька десятих секунди один від одного. Тож фінал виявився неабияким видовищем для глядачів, а командна тактика від Василевського та шалений прорив Морозова з останнього місця після помилки стали справжніми прикрасами дня!

Таким чином дуже непросту перемогу здобув Чернігівський пілот команди Kartodrom RT Ліхопуд Сергій. Другу сходинку посів його сокомандник Василевський Олександр, який в національному рейтингу SWS займає дуже потужну другу сходинку! Бронзову нагороду здобув юний, але дуже швидкий пілот з Вінниці Лутковський Назар, який досить довго тримав рекорд кола протягом дня, але у самому фіналі Василевський все ж таки вирвав його, випередивши показник Лутковського всього на 0,08 сек - 31,89. Треба відзначити, що тільки цим двом пілотам вдалося пробити психологічну позначку часу кола в 32:00, тож попереду нас чекає неабияка боротьба! В командному заліку перше місце в етапі посіла команда Kartodrom RT (Чернігів). На подіум також зайшли команда «GT Karting Club» (Вінниця) на друге місце та команда SkyMall(Київ) на третє.

В заліку «Girls» перемогу здобула єдина представниця дівчат на цій гонці Відьмаченко Анна.
В заліку Junior впевнену перемогу здобув пілот з Вінниці Лутковський Назар. Друге та третє місце посіли кияни Оліфіренко Данііл та Мартолог Кіріл відповідно.

Переможці та призери отримали пам’ятні кубки і медалі, а також чудові подарунки від наших партнерів AUTO.RIA та Inter Cars - Чернігівська Філія.

Велика подяка організаторам, а також всім учасникам та їх вболівальникам за неймовірно теплу, веселу і дружню атмосферу, що панувала увесь день на Чернігівському треку!

Організатори дякують партнерам чемпіонату за підтримку та надані подарунки
переможцям, а саме:
Компанія AUTO.RIA
Магазин автозапчастин Inter Cars - Чернігівська Філія
Краще таксі в місті RED TAXI 5577 - Чернигов
Radio ROKS,
а також Andrey Mimansa!
Результати етапу тут та на сайті https://www.sodiwseries.com
Фотозвіт тут.
Регламент Чемпіонату тут.
Відносно всіх питань стосовно чемпіонату і взагалі картингу звертайтеся за телефоном
(063) 994-99-69, Петренко Олександр, www.kartodrom.com.ua
Нагадаємо - долучитися до наших рядів має можливість кожен бажаючий, тож
приєднуйтесь до нас на наступному етапу в Вінниці, який пройде 19го червня на базі картодрому GT Karting Club!

До нових зустрічей на треку!!!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми