debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Другий етап Чемпіонату КМАКМ з сімрейсінгу в класі GT3 Назад

Другий етап Чемпіонату КМАКМ з сімрейсінгу в класі GT3 На правах рекламы

На відміну від першого дощового етапу, другий етап, що відбуватиметься при підтримці AUTO.RIA на іспанський трасі в Барселоні 01 червня в перший день літа, скоріше за все зустріне учасників Чемпіонату Київського Міського автомотоклубу з сімрейсінгу в класі GT3 ясною та сонячною погодою з температурою повітря 20+ градусів (хоча не виключена можливість опадів під кінець дня, що може додати інтриги)!

Траса Каталунья-Монтмело, де проходять етапи Чемпіонату Світу Формула-1, а також багаточисленні перед- і міжсезонні тести, під час яких команди Ф1 проводять підготовку саме для старту в цьому чемпіонаті, відома тим, що якраз поєднання поворотів і прямих якнайкраще підходить для повноцінних тестів гоночної техніки. Тому пошук правильних та збалансованих налаштувань автомобілів учасників нашого чемпіонату стане головною вимогою для здобуття гарних результатів! Завдяки нашому новому технічному партнеру компанії Фрінет, що надає послуги доступу до мережі інтернет під брендом О3, сервер для тренувань та проведення етапів тепер розташований в Києві, що гарантує дуже якісний зв'язок для учасників чемпіонату! Крім цього, кожен водій має можливість доєднатися до сервера тренувань у будь-який час доби.

Перед другим етапом Домінік Хорошавін з команди К2 Racing Team лідирує в заліку водіїв та має 57 залікових балів. Друге місце посідає Костянтин Романенко з італійської команди Team Ballas eSports з 54 балами. Павло Денисенко (напарник Хорошавіна) замикає першу трійку та має на своєму рахунку 45 балів. Зовсім недалеко від них знаходиться група водіїв, які дуже близько розташовані один до одного - харків'янин Сергій Бурим і кияни Володимир Запорожець, Максим Геронімус та Володимир Котлярський. Кожен водій з цієї групи може покращити свої результати в Барселоні та посісти місце в Топ-3. Без сумніву, нас чекає видовищна боротьба серед усіх учасників чемпіонату! Дуже важко спрогнозувати розвиток подій, бо принаймні кожен водій з Топ-10 може фінішувати на подіумі, тим більше нас чекають дві 30-хвилинні гонки з обов'язковими дозаправками та замінами гуми, тому гарні налаштування, безпомилкове водіння та швидкі та надійні піт-стопи мають стати запорукою успіху! Запрошуємо до перегляду прямої трансляції з професійними коментарями В’ячеслава Кобржицького з іспанського автодрому у Барселоні, яка почнеться сьогодні о 21:00, де учасники чемпіонату будуть боротися за місце під автоспортивним сонцем!

Посилання на пряму трансляцію другого етапу

Партнер чемпіонату: 

UKRNAFTA 

За підтримки: 

2G GERONIMUS

INGUL-KART

Технічний партнер:

О3.UA (ФРІНЕТ) 

Інформаційні партнери:

AUTO.RIA

GAMEINSIDE.UA

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми