debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Автосалони продовжують драйвувати! Суперфінал картинг-турніру AUTO.RIA відбудеться в Києві Назад

Автосалони продовжують драйвувати! Суперфінал картинг-турніру AUTO.RIA відбудеться в Києві

23 вересня в Києві більше 180 представників автосалонів і рекламних агенцій будуть змагатись за звання Суперфіналіста п’ятого картинг-турніру AUTO.RIA.

На початку вечора в 3 етапі турніру будуть драйвувати наші друзі і партнери з Києва, Чернігова, Полтави, Сум, Харкова і Черкас. І коли переможці 3 етапу будуть відомі, лідери картинг-турніру позмагаються за авторський Суперкубок AUTO.RIA.

Знайомтесь з переможцями перших 2 етапів картинг-турніру AUTO.RIA

Переможцями на першому етапі в Вінниці стали Денис Стащенко з компанії Люкс Авто Вінниця, Ігор Богданов з компанії Optimal Auto Sales і Антон Сурдій з компанії Trade-In Експрес. В спекотній Одесі на 2 етапі перемогли Сила Дмитро, компанія «АвтоМаркет», Чирков Олексій, компанія «M Моторс» і Черноморець Андрій, компанія «V-12». Більш детально про перші 2 етапи і про переможців з Вінниці, Львову, Одеси, Миколаєва і Дніпра дізнавайтесь тут.

Де буде проходити Суперфінал?

В Суперфіналі наших гостей прийме найкращий в країні картинг-центр «Термінал» в Броварах. Долати рекорди учасники будуть на нових суперсучасних картах з двигуном Honda, які здатні розвивати швидкість до 70 км за годину.

Окрім яскравих змагань, друзі і партнери AUTO.RIA зможуть насолодитись і показовими заїздами професійних картингістів з Одеси — Олексія Скоробогатова і Сергія Зленко. Олексій входить до складу «D.Project» — команди 3х-кратного чемпіона України по дріфтінгу Олександра Гринчука. Сергій — багаторазовий переможець автомобільних змагань по Time Attack. Окрім показового виступу, хлопці проведуть майстер-клас та дадуть рекомендації з водіння карту.

Сподіваємось, що наші учасники, як і ми, вже з нетерпінням чекають, коли можна буде сісти за кермо карта і відчути драйв!

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми