debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Мото клуб “Lions MC” запрошує до Львова Назад

Мото клуб “Lions MC” запрошує до Львова На правах рекламы

Найважливішою подією мотоклубу є проведення байкерського зльоту «West Wind».

Саме цієї осені при підтримці AUTO.RIA відбудеться один з наймасштабніших мото-рок фестивалів Західної України «West Wind».

Один з найбільших мотоклубів Західної України “Lions MC Ukraine” ось уже більше десяти років проводить різноманітні заходи. Серед них – рок-фестивалі та вечірки для байкерів, відкриття та закриття мото-сезонів, відвідування дитячих будинків та організація активного відпочинку для дітей-сиріт. Але найважливішою подією мотоклубу є проведення байкерського зльоту «West Wind», який бере свій початок ще з 2005 року. Перший раз він був проведений на річницю заснування мото-клубу Lions MC Ukraine.

Вже більше десяти років в гості до мото клубу з’їжджаються байкери не лише з усієї Галичини, а й зі сходу України, Білорусії, Молдови, Польщі, Італії, Німеччини, Іспанії, Чехії. І нещодавно Lions MC приймали гостей навіть з далекої країни Чилі.

Відділення клубу Lions MC проводять безліч мото подій у Львівській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській та Рівненській областях. Але саме “Західний Вітер” – це гордість материнського осередку клубу Lions MC Ukraine; це збір сотень і тисяч мото-друзів та однодумців, рок-концерт, видовище і відпочинок. Метою заходу є пропагування мото-руху на Західній Україні та в Україні в цілому.

«West Wind», як відбірний коньяк, з кожним роком стає ціннішим; насичена програма, неймовірні конкурси на мото-тематику, дружня атмосфера мотобратства лише підсилюють його смак і учасникам мото-зльоту хочеться смакувати його знову і знову.

На фестивалі буде проведено "Кубок Lions MC" з кантрі-кросу на спеціально підготовленій трасі за участі клубу Драйв. Також на учасників фестивалю чекає крута вечірка, смачна кухня від готельного комплексу Гранд Резорт, жіночі бої без правил, силове шоу (розбивання бетонних плит, перетягування вантажівки зубами і тп.) і ще багато цікавого.

Уже цієї осені, 30 вересня-2 жовтня, поспішайте і не пропусть найбільший мото-рок фестиваль Західної України West Wind – Західний Вітер.

Закриємо сезон разом!

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми