debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Оновлений Peugeot Rifter прибув до України в електричній і дизельній версіях Назад

Оновлений Peugeot Rifter прибув до України в електричній і дизельній версіях

Зовсім скоро оновлені мінівени мають з'явитись в українських дилерських центрах.

Український представник Peugeot офіційно оголосив вартість оновленого Rifter і почав приймати замовлення на цю модель. У нас на ринку популярна багатофункціональна модель буде доступною в декількох кузовних модифікаціях, з 5 або 7-місним салоном. Окрім цього можна буде обирати серед низки комплектацій та між дизельною або електричною силовою установкою.

Пежо Ріфтер

Модернізований Rifter від дорестайлінгового відрізняється фарами з потрійними смужками ходових вогнів, фальшрадіаторною решіткою іншого дизайну з новим логотипом бренду і бампером з захисними вставками. Окрім цього французи запропонують декілька нових кольорів кузова і розширений асортимент колісних дисків.

Новий Volkswagen Transporter виготовлятимуть на заводі Ford

Салон автомобіля змінився не надто кардинально. Серед найочевиднішого — нове кермо і 10-дюймовий тачскрін мультимедійної системи, який пропонують з покращеною камерою заднього огляду. Якихось надто розкішних модифікацій оновлений Rifter не отримав, натомість французи обіцяють, що у салоні з’являться нові варіанти високоякісної тканини та різноманітні комбінації декору.

На нашому ринку мінівен буде доступним у версії L1 з довжиною 4,4 метра і колісною базою у 2785 міліметрів та подовженою модифікацією L2, що має довжину 4,75 метра і колісну базу 2975 міліметрів. Останній варіант також буде доступним з трирядним салоном, однак за таку версію дилери проситимуть більше.

«Вийшли в плюс» лише гібриди. Хто продав більше нових авто у квітні?

Стандартний варіант мінівена запропонують з 1,5-літровим турбодизелем сімейства BlueHDi. Базова версія цього мотора видає 100 к.с. і 250 Н·м крутного моменту та пропонується тільки з 6-ступеневою “механікою”. За доплату можна замовити 130-сильну версію цього ж мотора, що розвиває 300 Н·м крутного моменту, — і вона вже поєднуватиметься з 8-ступеневим “автоматом”.

Пежо Ріфтер

Окремою моделлю в лінійці стане електричний e-Rifter, який в Україні буде доступним тільки у подовженій версії L2 з максимальною комплектацією. У нас такі авто пропонуватимуть зі 136-сильним електромотором і батареєю на 54 кВт·год, якої має вистачити приблизно на 330 км пробігу. Зауважимо, що єдина доступна на нашому ринку модифікація передбачає встановлення теплового насоса, який робить електричний мінівен трохи ефективнішим.

Які Peugeot Rifter зараз можна придбати в Україні?
Предложение о продаже

Базовий автомобіль у комплектації Active з МКПП оцінений у 965 400 гривень. За аналогічну машину з довшим кузовом доведеться доплатити 58 100 гривень, а вартість топової комплектації Allure з базовим ДВЗ і “механікою” стартує з 1 071 200 гривень. За мінівен з “автоматом” доведеться викласти від 1 256 000 гривень, а топовий Rifter з 130-сильним дизелем і довшим кузовом оцінений у 1 329 100 гривень. Дорожчим за нього буде лиш електричний мінівен, вартість якого стартує з позначки у 1 405 800 гривень.

Отзывы о Peugeot Rifter

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми