debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Відкличні кампанії-2022. Які моделі запрошували на СТО найчастіше? Назад

Відкличні кампанії-2022. Які моделі запрошували на СТО найчастіше?

Які автомобілі минулого року потрапляли під офіційні відкличні кампанії автовиробників у Європі?

Відкличні кампанії вже давно стали звичною частиною життя автомобілістів у більшості цивілізованих країн. Регуляторні органи прискіпливо слідкують за безпечністю та надійністю машин на своїх ринках, та зобов'язують виробників виправляти усі серйозні проблеми, що мають масовий характер.

Експерти розбили новий KIA Sportage. Задоволені?

Це вже давно стало абсолютно нормальним явищем, причому, у деяких випадках ініціатором відкличної кампанії стали не регулятори, а самі виробники, які виявили інженерні прорахунки у своїх авто. Зрозуміло, що компанії з широким модельним рядом будуть це робити набагато частіше, тому будувати на цього рейтинг брендів немає сенсу. Тим часом з моделями ситуація цікавіша, тому ми вирішили подивитися, які автомобілі відкликали торік  частіше за інших виробники у Європі.

Зазвичай відклична компанія проводиться не на все покоління моделі, а на машини, що були випущені протягом певного (невеликого) проміжку часу. Сучасний автомобіль — дуже складний продукт, що виробляється з великої кількості компонентів від сторонніх виробників, тож саме вони найчастіше стають причиною дефектів. Втім, виробники мають ще один варіант виправити все, не потрапивши до статистики, — оголосити так звану сервісну кампанію.

Новий Volkswagen Multivan T7 перевірили лосиним тестом

Тому навіть зазначений вище перелік — це лише верхівка айсберга, на якій проглядаються тільки виробники, що самостійно не виявили дефект, або зареєстрували відкличну, а не сервісну кампанію. Хай там як, на нашу думку подібна інформація дуже важлива для автовласників, тому ми й надалі плануємо оглядати свіжі кампанії та розповідати про них нашим читачам.

Отзывы о Mercedes-Benz S-Class

5 место
Отлично
200 отзывов
4.7
5 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.8
  • Надежность
    4.6
  • Комфорт
    4.9
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.8

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество материалов, качество сборки

расход топлива, стоимость обслуживания

Все отзывы о Mercedes-Benz S-Class

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми