debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Яким буде оновлений Skoda Kamiq? Шукаємо відмінності Назад

Яким буде оновлений Skoda Kamiq? Шукаємо відмінності

Один із найпопулярніших автомобілів у сучасній лінійці Skoda чекає на оновлення, однак зміни, вочевидь, будуть символічними.

Чеський виробник продовжує активно оновлювати лінійку власних легковиків: окрім виходу нових генерацій хетчбека Fabia та ліфтбека й універсала Octavia, у Skoda провели фейсліфт кросоверів Kodiaq та Karoq. Далі на черзі — оновлення найменшого «паркетника» Kamiq, і судячи з наявної інформації воно буде, скажімо так, косметичним. Що вже відомо?

13 альтернатив новій Skoda Fabia. Що є на AUTO.RIA?

Головним ринковим завданням теперішнього Kamiq є боротьба з конкурентами, які мають вельми сміливий дизайн екстер’єру — Peugeor 2008, Renault Captur та Citroen C3 Aircross. Однак у Млада Болеславі, вочевидь, розраховують на доволі консервативну аудиторію, яку не ваблять «вибрики» у вигляді фігурної світлотехніки та надмірно рельєфного оформлення. Тож загальну концепцію, як і у разі зі «старшими» кросоверами марки, буде збережено.

Тест-драйв Skoda Kamiq: Раннее созревание

Оновлення зовнішності наступного «Каміка» будуть зосереджені на передній частині: кросовер збереже характерну «двоповерхову» конструкцію світлотехніки, однак форма нижніх модулів головного світла трохи зміниться: їхні внутрішні вертикальні грані стануть паралельними до бічних ліній решітки. Зміниться й сама решітка радіатора: очікується, що вона стане більш вигнутою вперед і трохи округлішою у нижній частині.

Тест-драйв Peugeot 2008: Требую повторения банкета!

Дещо іншим стане й передній бампер: лунки для протитуманних фар відокремляться від «посмішки» центрального повітрозабірника, через що той стане вужчим. Перспектива зміни заднього бампера ще менша: вочевидь, там виробник обмежиться заміною декоративних накладок.

Що вибрати? Порівнюємо нові кросовери Seat Arona та Citroen C3 Aircross

Перелік комплектацій та додаткових пакетів обладнання, скоріш за все, залишиться сталим. Як і лінійка силових агрегатів: нині Kamiq пропонують в Україні з трьома бензиновими двигунами — 1,6-літровим атмосферником MPI (110 к.с.), 1,0-літровим турбо (115 к.с.), та 1,5-літровим TSI на 150 «конячок». Цікаво, що оновлений співплатформений SEAT Arona, який нещодавно почали продавати в Україні, отримав лише два перших з них (1,0 та 1,6).

Які нові Skoda Kamiq є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже
Які нові Skoda Kamiq є на AUTO.RIA?
от 520 000 грн до 799 800 грн

Наші європейські колеги прогнозують, що внаслідок оновлення Kamiq отримає й другу еволюцію 1,5-літрового турбомотора, яка з’явиться восени під капотом Volkswagen T-Roc (більше про його український дебют розповімо у понеділок). Однак не можна виключати й того, що 150-сильний 1.5 TSI evo2 стане жертвою намагань українського імпортера Skoda вберегти діапазон цін оновленого «Каміка» від надмірного зростання.

Доступні та в кредит під 0,01%. Що є на AUTO.RIA?

Хай там як, чимало питань щодо оновленого Skoda Kamiq залишатиметься без відповідей ще деякий час: навіть на європейських дорогах оновлений кросовер очікують не раніше за середину наступного 2023 року

*Ілюстрація: L’argus

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми