debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Відеоінтерв’ю: Коли відновиться кредитування авто та якими будуть умови? Назад

Відеоінтерв’ю: Коли відновиться кредитування авто та якими будуть умови?

На кошти яких банків можна розраховувати, скільки грошей готувати на перший внесок при купівлі машини в кредит та чи збільшиться вартість страхування «кредитних» авто: про перспективи та нюанси відновлення фінансових послуг розповідає виконавчий директор напрямку автокредитування та лізингу «Кредобанк» Олександр Кушлик.

Через початок війни питання транспортної незалежності, автономності як ключової гарантії власної безпеки та безпеки близьких людей гостро постало перед багатьма українцями. І хоч купівля вживаного авто залишається найбільш доступним та очевидним варіантом його розв’язання, інтерес до пропозицій українських автодилерів теж відновлюється.

Продаж нових авто в Україні подвоївся. У кого купували більше?

Причин, які спонукають людей до купівлі саме нового легковика, чимало: від потреби бути впевненим у безвідмовній роботі техніки у цей складний час до бажання витратити заощаджені (можливо - безготівкові) гривні на щось корисне, легкомобільне й ліквідне до витка прогнозованої Нацбанком інфляції. Однак придбати нове авто за умов, коли фінансові установи припинили роздрібне кредитування, стало значно складніше.

Проведене AUTO.RIA у квітні опитування відвідувачів та клієнтів показало, що питання продажу нових автомобілів у кредит є зараз одним із найактуальніших в індустрії. Його відновлення, з одного боку, дозволило б громадянам не лише закрити транспортне питання, забезпечивши свободу власного пересування, а й зафіксувати ціну бажаного автомобіля до того, як із продажу зникнуть оголошені дилерами «спеціальні пропозиції» на наявні авто.

Нові авто, дешевші за 500 тисяч гривень. Що є на AUTO.RIA?

З іншого боку, нові люди та угоди у салонах дилерів спонукатимуть імпортерів до відновлення призупинених досі постачань та врешті віллють більше грошей, - причому, не лише в автомобільний сегмент ринку, а й у банківський сектор, індустрію страхування тощо. В економіку України.

Чи готові фінансові установи до відновлення автокредитування? Коли та з якими умовами воно може повернутися до салонів українських дилерів? На ці питання відповів AUTO.RIA гість нашої рубрики «Відеоінтерв’ю» Олександр Кушлик, який очолює напрямок  автокредитування та лізингу в одному з найпотужніших комерційних банків України.

Швидка навігація:

  • 00:52 — Як українські банки виконують кредитні зобов’язання зараз?
  • 02:26 — У якому стані перебуває український ринок автокредитування?
  • 04:00 — Яким буде мінімальний початковий внесок після відновлення кредитування?
  • 05:48 — Чи зміняться тарифи обов’язкового страхування «кредитних» авто?
  • 07:45 — Які банки повернуться до автокредитування першими?

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми